Blogartikel
11
 
07
 
2024

Schaarste op de huurmarkt, een unieke kans voor investeerders!

Investeren in nieuwbouwwoningen in Bistierland Harelbeke: een slimme zet… Nu én met het oog op de toekomst!

 

De woningmarkt in Harelbeke staat onder druk. De schaarste op de huurmarkt maakt het lastig voor huurders om geschikte woningen te vinden, wat investeerders een unieke kans biedt. Het investeren in nieuwbouwwoningen in deze regio is niet alleen financieel verstandig, maar ook maatschappelijk waardevol. Deze moderne, energiezuinige woningen worden heel snel verhuurd en vormen zo een waardevol onderdeel van uw beleggingsportefeuille.

 De voordelen van nieuwbouw in Harelbeke

· Snelle verhuur: dankzij de hoge vraag naar kwalitatieve huurwoningen in Harelbeke, worden nieuwbouwwoningen snel verhuurd. Huurders zijn op zoek naar ruime, moderne, goed geïsoleerde woningen met lage energiekosten en veel hedendaags comfort.

· Energiezuinigheid: nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de nieuwste normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit betekent lagere energiekosten voor huurders en een hogere waarde voor uw investering. De eerste tien jaar heb je ook quasi geen onderhoudskosten aan een nieuwbouw waardoor je investering op een zorgeloze manier kan renderen.

· Aantrekkelijke woonomgeving: ons woonproject Bistierland in Harelbeke biedt een aangename leefomgeving met veel speelzones en groene ruimtes. Het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied De Gavers ligt op amper 500m.  Openbaar vervoer, winkels, scholen en alle voorzieningen liggen op wandelafstand wat resulteert in een knappe Mobiscore van 8,3. Dit trekt zowel jonge gezinnen als professionals aan, waardoor de vraag naar huurwoningen blijft stijgen.

· Gegarandeerd rendement: de verhuur van nieuwbouwwoningen levert een mooi rendement van ongeveer 3% op. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare inkomstenstroom voor investeerders. Dankzij de automatische indexering is je investering ook beschermd tegen inflatie. Een hogere zekerheid is moeilijk te vinden.

· Vastgoedis een waardevaste belegging en bij wederverkoop kunt u rekenen op een aanzienlijke meerwaarde.

Benoit Devos, ervaren vastgoedconsultant, deelt zijn positieve ervaringen met de verhuur van nieuwbouwwoningen in Bistierland Harelbeke:

 

"De nieuwbouwwoningen in Bistierland zijn een uitstekend voorbeeld van hoogwaardige woningen die snel worden verhuurd. De energiezuinige constructie en het knappe ontwerp spreken huurders enorm aan. Bovendien ligt Bistierland in een aantrekkelijke woonbuurt, wat het nog makkelijker maakt om huurders te vinden. Mijn klanten zijn zeer tevreden met hun investeringen hier, gezien de vlotte verhuur en de stabiele huurinkomsten. Het mooie rendement en de bescherming tegen inflatie maken het plaatje compleet. Op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik zeggen dat nieuwbouwwoningen een waardevolle aanvulling zijn van elke beleggingsportefeuille." Benoit Devos, vastgoedconsultant.

 

Heb je interesse in investeren in nieuwbouwwoningen in Harelbeke of elders? Neem dan vandaag nog contact op met onze sales advisor Stefan Wattez om de mogelijkheden te bespreken en te profiteren van deze unieke kans op de woningmarkt: 0470/88 50 50 of write@chaptergeorge.be

LET’S CONNECT

Write or call george!

Hebt u een vraag of bent u geïnteresseerd in één van onze projecten? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

CALL OR MAIL GEORGE

Contacteer ons

Bedankt voor uw bericht!
Er ging iets mis. Probeer het even opnieuw.